Markus

Markus Gårdbäck

Jag är Markus Gårdbäck och bor i vackra Karlstad.

Jag har hållit på med healing sen jag var ca 4 år.  Det började med att jag masserade min mamma och hon upplevde det som om hon flöt ner i ett meditationslikt tillstånd och efteråt mådde hon mycket bättre. Jag förstod ju givetvis inte vad jag gjorde då men tyckte att det var kul att se hennes reaktion. 

Senare när jag kom upp i tonåren fortsatte det och jag masserade vänner och bekanta som också de upplevde samma sak som min mamma. Det var inte förrän jag kom upp i 20 års åldern som ett medium/healer förklarade för mig vad det var jag gjorde. 

Efter det har jag försökt utveckla min gåva på ett mer medvetet sätt. "Instant Release Therapy" som jag nu gör, började komma till mig delvis tack vare min brors hjälp 1993-94. Men då var det fortfarande bara något jag gjorde för att det var kul och om någon frågade om hjälp. Jag hade aldrig tänkt mig att jag kunde jobba med det. 

Jag har gått kurs 1-3 i kroppselektronik hos Jan Boman på Regnbågscentret. Först 1994 och sedan del 2-3 igen under 2006. Även det har influerat mig mycket. 

Från 2005 jobbar jag i stort sett uteslutande med Instant Release Therapy och under början på 2012 fick jag äran av att diplomera mina 2 första elever (se Diplomerade IRT Terapeuter). Jag är mycket stolt över dem och de är mycket duktiga.

Under åren som gått har det visat sig att denna behandlingsmetod är MYCKET effektiv vid en hel uppsjö av problem (se exempel på vad jag behandlar). Det är mycket glädjande att se att jag faktiskt kunnat lära ut IRT till andra så att de kan hjälpa folk på samma sätt. 

Jag upplever att min livsuppgift är att rena själar och jaga "skuggorna" på flykt...