PH-Balans

Nyhetsmorgon - PH-Balans med Sara Karlsson

Föredrag om naturens läkekonst . Kurs Sandvik

PH- Balans


Bakgrund

Grundaren till pH-balans, Kurt Sandvik hade tills han var runt 45 år en mängd obalanser i kroppen, såsom migrän, allergier, ryggskott med mera. Men det mest påfrestande var ändå hans psoriasis och psoriasis artrit som med åren bara blev värre och värre – trots att han var en flitig gäst inom sjukvården. 1987 kom han på att han förmodligen var försurad och började då att med olika sorters kalk försöka basgöra sig för att se vad som skulle hända om han ändrade på pH-värdet i kroppen. Inom ett par månader blev han av med psoriasisen på huden och inom två år var också artriten borta. Kurts kroppsliga förändring ledde till att människor runt honom förstås blev intresserade och också ville prova. Det intresse för det viktiga pH-värdet och naturens läkedom, som väckts både hos Kurt själv och hos släkt och vänner ledde så småningom till att han 1989 startade pH-balans. Redan på 60-talet hade Kurt blivit bekant med bland annat syra-/basbalansen och nässlans goda egenskaper, men nu såg han till att förkovra sig inom en mängd olika hälsoområden såsom homeopati, örtlära, anatomi och näringslära, för att nämna några. Utifrån detta, men kanske till största delen utifrån sin egen erfarenhet, det vill säga genom att äta sig igenom den ena kalkblandningen efter den andra, skapades så pH-kalk® – en kalcium-/magnesium-karbonat i perfekt balans för att basgöra kroppen på ett både naturligt och skonsamt sätt – helt på kroppens egna villkor. 


NUTID 

Efter 21 år har nu Kurt blivit pensionär. Sara Karlsson tog då över pH-balans i januari 2009 efter 8 år som lärling och som anställd hos Kurt. 
Sara Karlsson är förutom VD i företaget även en välbokad föreläsare kring hälsa och kroppens biokemi.

Vill du att Sara skall komma till er och hålla föredrag så hör av dig till mig så ordnar jag det med Sara. 

För mer information se klippen nedan och/eller kontakta oss.

Vi har de flesta av PH-Balans produkter hemma så hör av dig om det är något du behöver. Om vi inte har det hemma eller du bor långt bort kan vi skicka produkterna till dig. 


GRUNDVÄRDERINGAR

- våra växter är så långt det är möjligt vilda och inte odlade. 
- inga förvanskningar - bara skonsam rengöring, torkning & malning. 
- att använda varor som så långt som möjligt finns i vår egen natur. 
- så korta transporter som möjligt - det mesta finns här omkring oss. 
- ger man det kroppen behöver i grunden, det vill säga en bra biokemi, med pH-värde/mycket näring, så läker kroppen sig själv i de flesta fall. 

För mer spännande fakta - Klicka här